Fællesspisning v. husets kok

I Funder Kirkeby ligger der en spændende slagter, som forstår af få lidt sjove ting hjem og derfor har jeg besluttet, at det også skal komme Fårvang til gode!
Det er toppen af poppen, men stadig til en fin pris
GRISSEBASSE FRA FYN, fra TOMMY’s Kødsalg.
Inden vinteren er helt over, skal vi lige nå at servere noget der sætter gang i humøret, så vi er klar til foråret 🙂

 

Onsdag 9. marts kl.18.00

Menu :

Krogmodnet flæskesteg fra Svendborg Gourmet Gris
med brunede & hvide kartofler, sauce af sky, samt rødkål og surt, hertil en spændende salat.

Svinekam med rødkål, brune kartofler og waldorfsalat opskrift

Prisen er kun 100 kr. (Børn under 12 år 50 kr.)

Øl og vand kr. 15,-
Vin pr glas kr. 30,-
Vin pr flaske kr. 150,-

Tilmelding skal gerne ske
til Jan på SMS 2374 1856 – med navn og antal.
Sidste tilmeldingsfrist er mandag den 7.marts, inden kl.12.00

VELBEKOMME